Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اردبیل گفت: زیرساخت‌های نخستین پل معلق تمام شیشه‌ای کشور در هیر در راستای حمایت از سرمایه‌گذار و زمینه‌سازی برای بهره‌برداری از این پروژه در اوایل سال آینده تامین می‌شود. ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۳ استانها اردیبل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، اکبر بهنام‌جو پیش از ظهر امروز در بازدید از پل  معلق تمام شیشه‌ای هیر اظهار داشت: شهر هیر ظرفیت بسیار مناسبی برای گردشگری به ویژه گردشگری زمستانی دارد و راه‌اندازی این پل می‌تواند زمینه‌ساز توسعه سایر حوزه‌ها باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: با استفاده از ظرفیت‌های گردشگری در شهر هیر می‌توانیم میزان ماندگاری مسافر را در این منطقه افزایش داده و به این طریق سودآوری گردشگری را بیشتر کنیم.

اردبیل| نخستین پل معلق تمام شیشه‌ای کشور با حضور معاون رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسدطرح پروژه نخستین پل شیشه‌ای هیر به عنوان الگوی گردشگری اردبیل معرفی می‌شود+فیلماردبیل| زیرساخت‌های پل تمام شیشه‌ای ایران در هیر تکمیل می‌شودفیلم| زیرساخت‌های نخستین پل تمام شیشه‌ای ایران در هیر تامین می‌شود

استاندار اردبیل ایجاد اشتغال و توسعه سایر شغل‌های مرتبط در منطقه را از جمله مزیت‌های راه‌اندازی پل معلق تمام شیشه‌ای هیر برشمرد و گفت: نسبت به تامین زیرساخت‌های لازم برای سرمایه‌گذار این طرح اقدامات لازم انجام می‌شود.

بهنام‌جو با اشاره به اجرای پل معلق تمام شیشه‌ای هیر توسط سرمایه‌گذار بخش خصوصی بیان کرد: این پروژه که نقش مهمی در جذب گردشگران ایفا خواهد کرد به طول 200 متر از ابتدای سال جاری شروع شده و تا اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

استاندار اردبیل با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری در مناطق و شهرهای مختلف استان افزود: تلاش می‌کنیم با استفاده از ظرفیت تمام قطب‌های گردشگری استان نهایت بهره‌برداری اقتصادی را داشته باشیم و در راستای توسعه همه‌جانبه استان گام‌های مهمی برداریم.

وی گردشگری را یکی از مهمترین قطب‌های توسعه استان اردبیل برشمرد و اظهار کرد: با توجه به قابلیت‌هایی که در بخش گردشگری در استان اردبیل وجود دارد می‌توانیم با بهره‌مندی از این ظرفیت‌ها زمینه پیشرفت و آبادانی هر چه بیشتر را برای منطقه فراهم آوریم.

انتهای پیام/ش

R41374/P/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۸۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد

قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها که هفته گذشته به تأیید شورای نگهبان رسیده بود، برای اجرا به دولت ابلاغ شد.

این قانون مشتمل بر ۶ فصل تعاریف‌، توسعه نظام مالی و سنجش اعتبار و ضمانت‌، تسهیل تأمین مالی از طریق مؤسسات اعتباری، تسهیل تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، تسهیل تأمین مالی خارجی و صدور بسته‌های سرمایه گذاری بدون نام و تأمین مالی از طریق مشارکت و مولد سازی دارایی است.

بر اساس این قانون به منظور توسعه و ترویج الگوهای تأمین مالی، هم‌افزایی نهاده‌ها و روش‌های تأمین مالی، تقویت نظارت یکپارچه در تأمین مالی، توسعه دامنه وثایق و تضامین و تقویت نظام سنجش اعتبار «شورای ملی تأمین مالی» به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی تشکیل می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون اقتصادی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات به انتخاب مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر دیگر اعضای این شورا هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • دیگر چیزی از بخش کشاورزی و شیلات غزه باقی نمانده است
  • مسکو از جنگ ایران و اسرائیل چه بهره‌ای برد؟ روسیه تمام تخم‌مرغ‌هایش را در سبد ایران نمی‌گذارد
  • جزئیات طرح انسداد مرزهای شرقی/ تمام منطقه دیوارکشی می شود؟
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • ۲۰ استان و ۱۱۰ شهرستان متأثر از بارش‌ها و سیلاب بهاری / بهره‌مندی ۳۲۰۰ نفر از خدمات امدادی
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • تقویت زیرساخت‌های گردشگری شیراز
  • اردبیل در شاخص بهره وری نیروی کار پنجم کشور است
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند