Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین پل تمام شیشه‌ای قوسی شکل ایران در استان اردبیل و شهر هیر با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی بعد از ماه رمضان امسال افتتاح می‌شود. ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۷ استانها اردیبل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، پل معلق تمام شیشه‌ای قوسی شکل در هیر در مساحتی حدود 20 هکتار و حجم سرمایه‌گذاری 400 میلیارد ریال در 5 فاز مختلف در حال اجرا است که این پل با عنوان نخستین پل تمام شیشه‌ای ایران با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در استان اردبیل و در منطقه گردشگری هیر در دست اجرا و ساخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخستین پل معلق تمام شیشه‌ای قوسی شکل جهان در اردبیل افتتاح می‌شودزیرساخت‌های نخستین پل معلق تمام شیشه‌ای کشور در هیر تامین می‌شوداردبیل| نخستین پل معلق تمام شیشه‌ای کشور با حضور معاون رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد

این پل بعد از طولانی‌ترین پل معلق خاورمیانه در شهرستان مشگین‌شهر دومین پل معلقی است که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی ارزش سرمایه اقتصادی استان را چند درجه‌ای ارتقا می‌دهد و به گفته مسئولان گردشگری استان بعد از ساخت، تکمیل و افتتاح این پروژه توسعه کلیدی در حوزه گردشگری و اقتصادی منطقه ایجاد می‌شود که هم‌اکنون شاهد اجرای عملیات ساخت و راه‌اندازی این پروژه توسط پیمانکاران بومی در منطقه هستیم.

سرمایه‌گذاری‌های گردشگری با جدیت حمایت می‌شود

استاندار اردبیل با اشاره به امکانات پروژه پل معلق هیر گفت: پروژه هیرلند با محوریت پل معلق تمام شیشه‌ای قوسی شکل در هیر در مساحتی حدود 20 هکتار و حجم سرمایه‌گذاری 400 میلیارد ریال در 5 فاز مختلف در حال اجرا است.

اکبر بهنام‌جو با اشاره به اینکه فاز نخست پروژه مذکور در مساحت 7 هکتار و حجم سرمایه‌گذاری 100 میلیارد ریال در دست اجرا است اضافه کرد: این فاز با پیشرفت فیزیکی 85 درصدی در حال اجرا است که شامل ساختمان‌های اداری و تجاری، پل معلق تمام عرصه شیشه‌ای، زیپ‌لاین بزرگسالان و کودکان، صخره‌نوردی، بک جامپ و سرویس‌های بهداشتی و نمازخانه است.

وی تصریح کرد: با برنامه‌ریزی به‌عمل آمده انتظار می‌رود تا در آینده‌ای نزدیک شاهد افتتاح و بهره‌برداری کامل از این پروژه باشیم.

استاندار اردبیل اظهار کرد: تاکنون مبلغ 11 میلیارد ریال از طرف دولت از بابت زیرساخت‌هایی از جمله راه و برق‌رسانی منطقه به این پروژه اختصاص یافته است.

بهنام‌جو با اشاره به لزوم همکاری و مساعدت جذب سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری بیان کرد: انتظار و خواسته ما از مسئولان و دستگاه‌های ذی‌ربط این است که در این زمینه با در نظر گرفتن ایجاد نشاط عمومی و اجتماعی و توسعه و رونق اقتصادی و گردشگری گام بردارند.

وی اذعان داشت: استان اردبیل مناطق بکر و دست نخورده گردشگری زیادی در تمامی شهرهای خود دارد که همه اینها فرصتی مناسب برای سرمایه‌گذاری و توسعه اقتصادی از طریق حوزه گردشگری است.

استاندار اردبیل با اشاره به این که توسعه اشتغال در استان منوط به حمایت از سرمایه‌گذاران است اضافه کرد: واقف به ایجاد 20 هزار فرصت شغلی تا پایان سال در استان هستیم و در این زمینه از تمام سرمایه‌گذاران حمایت می‌کنیم تا زمینه توسعه گردشگری در استان فراهم شود که این مسئله نیازمند مشارکت بخش خصوصی است.

بهنام‌جو ادامه داد: انتظار ما از بانک‌های عامل این است که با رفع موانع سرمایه‌گذاری و سنگ‌اندازی‌ها در راستای توسعه گردشگری استان با استفاده از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های موجود گام بردارند و در راستای تسریع روند اجرایی طرح‌ها و ارائه تسهیلات گام بردارند.

افتتاح نخستین پل معلق تمام شیشه‌ای ایران در عید فطر 98

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل با اشاره به اینکه تاکنون بیش از 9 میلیارد ریال برای زیرساخت پروژه گردشگری پل معلق شیشه‌ای هیر توسط اداره کل میراث فرهنگی استان هزینه شده است، گفت: چیزی حدود 3 میلیارد ریال برای راه دسترسی این پل معلق هزینه شده که این پروژه در حال انجام و اجراست.

نادر فلاحی با بیان اینکه بعد از اتمام عملیات اجرایی این پروژه به احتمال قوی بعد از ماه رمضان امسال مورد بهره‌برداری قرار گیرد، افزود: هم‌اکنون عملیات مربوط به اجرای شبکه برق رسانی این مجموعه با اعتباری بالغ بر 6 میلیارد ریال توسط اداره کل میراث فرهنگی استان در حال انجام بوده که در این راستا استانداری اردبیل تعامل خوبی با سایر بخشها دارد.

وی پل معلق شیشه‌ای هیر را یکی از پروژ‌ه‌های منحصربفرد در استان معرفی کرد و گفت: پروژه پل معلق شیشه ای هیر در سطح کشور و حتی منطقه یکی از منحصربفردترین پروژه‌هاست که اتمام این پروژه می‌تواند در جذب حداکثری گردشگران و در نهایت بهبود اوضاع اقتصادی مردم استان کمک کند.

مدیرکل میراث فرهنگی استان اردبیل با اشاره به اجرای پل معلق مشگین‌شهر تصریح کرد: تجربه موفق احداث پل معلق در مشگین‌شهر باعث شده تا این شهر بعد از سرعین به دومین مقصد گردشگران در استان اردبیل تبدیل شود.

افق روشن گردشگری اردبیل

کارشناس گردشگری استان نیز در مورد توسعه گردشگری استان اردبیل طی سالهای گذشته گفت: هم‌اکنون در راستای توسعه گردشگری در استان اردبیل گام‌های اساسی تعاملا از سوی بخش خصوصی و بخش دولتی در منطقه برداشته شده که نظاره این اقدامات به تنهایی موجب خوشحالی و خرسندی است.

ایمانی با بیان اینکه احداث دو پروژه مهم گردشگری طی سالهای گذشته در استان رونق اساسی در بخش گردشگری این منطقه ایجاد کرده است گفت: احداث پل دوقلوی مشگین‌شهر در این شهرستان توس سرمایه‌گذار بخش خصوصی سبب شد تا در طول سالهای گذشته ما بیشترین آمار ورود گردشگران به استان را شاهد باشیم.

وی احداث دیگر پل معلق؛ این بار پلی با عرصه تمام شیشه در منطقه را اقدامی موفقیت‌‌آمیز خواند و اظهار کرد: بی‌شک اتمام پروژه پل معلق شیشه‌ای هیر می‌تواند در جذب گردشگران به استان بسیار موثر باشد و با توجه به احداث یک پل معلق دیگر در منطقه گردشگری ازناو خلخال طبق گفته مسئولان میراث فرهنگی در آینده نزدیک استان اردبیل به عنوان استان پلهای معلق در سطح کشور شناخته خواهد شد.

این کارشناس گردشگری افق و دورنمای گردشگری استان اردبیل را روشن دانست و افزود: بی‌شک سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری استان اردبیل هرگز هدر نخواهد شد چرا که ظرفیتهای موجود در منطقه به تنهایی برای توسعه اقتصادی استان از طریق حوزه گردشگری کفایت می‌کند که در همین رابطه نیاز است تا با افزایش تعامل بخش خصوصی و دولتی حمایت از سرمایه‌های گردشگری، برنامه‌ریزی مدون برای سرمایه در گردش و استفاده از آخرین متدهای روز جهان گردشگری استان اردبیل از چیزی که هم‌اکنون هست فراتر رود.

ظرفیت گردشگری استان اردبیل حداقل در یکی دو سال گذشته به شکل چشمگیری با حمایتهای بخش خصوصی و دولتی رشد و رونق امیدبخشی داشته است به گونه‌ای که آمارهای در دست از ورود گردشگران به این استان طی همین مدت سند اثبات این ادعاست، اما باید توجه داشت که استفاده کلیشه‌ای از ظرفیتهای گردشگری استان صرفا و تاکیدا "صرفا" در یک بخش و حوزه نمی‌تواند آنطور که باید و قابل تصور بوده، اقتصاد استان را متحول سازد، چرا که می‌بایست با یک نیازسنجی و آسیب‌شناسی درست و کارشناسی بتوان هم نقاط قوت حوزه گردشگری اردبیل را احصا کرده و هم در کنار این مهم به تقویت نقاط ضعف پرداخت.

خلاصه کلام اینکه نهادن یک نام خاص بر استان؛ باتوجه به سلایق تنوع طلبی گردشگران داخلی و خارجی در حوزه گردشگری شاید اقبال عمومی آنچنانی را در پی نداشته باشد، پس شایسته است رونق گردشگری استان اردبیل صرفا محدود به یک بخش یا یک "سازه" نباشد.

گزارش از نوشین سلامت

انتهای پیام/ح

R41374/P/S6,49/CT6

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۰۸۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان از صدور پروانه بهره‌برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح با سرمایه‌گذاری ۱۱۸ هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال در سال گذشته خبر داد.

بتول شهرکی شامگاه شنبه ۱۵ اردیبهشت در شورای سرمایه گذاری استان، افزود: این طرح‌ها که در زمینه‌های صنعت، معدن، کشاورزی، شیلات و میراث فرهنگی و گردشگری بود، اشتغالزایی ۶ هزار و ۲۸۲ نفر را به همراه داشت.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی سیستان و بلوچستان افزود: این استان به دلیل استقرار در کنار آبهای آزاد بین المللی خارج از تنگه هرمز، برخورداری از یک‌هزار و ۲۰۰ کیلومتر مرز خاکی با کشورهای پاکستان و افغانستان و ۳۰۰ کیلومتر مرز ساحلی در کنار دریای عمان، نزدیکی مناطق ساحلی استان با کشورهای حوزه خلیج فارس، دریای عمان و شبه قاره هند از موقعیت جغرافیایی ویژه و مناسبی برای تجارت برخوردار است.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان بیان کرد: وجود ۲ بندر مهم کشتیرانی «شهید بهشتی و شهید کلانتری» در چابهار که با برنامه‌های توسعه دولت و مشارکت سرمایه گذاران خارجی ظرفیت تخلیه آن تا هشت و نیم میلیون تن افزایش یافته امکان پهلوگیری کشتی‌های بزرگ برای آن فراهم شده از دیگر ظرفیت‌های مهم این استان در حوزه اقتصادی است.

وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان با توجه به موقعیت جغرافیایی و ژئوپلیتیک خاص خود قابلیت استقرار صنایع نیروگاهی از جمله انرژی‌های تجدیدپذیر بادی و خورشیدی را دارد.

شهرکی افزود: با وجود ظرفیت‌های فراوان سیستان و بلوچستان در زمینه انرژی‌های نو این استان می‌تواند بستر مناسبی در زمینه سرمایه گذاری داخلی و خارجی فراهم کند، به طوری که سرمایه گذاری در این بخش با توجه به نیاز کشورهای افغانستان و پاکستان به واردات برق از ایران سوددهی فراوان را برای فعالان اقتصادی به دنبال دارد.

وی وجود حداقل پنج فرودگاه فعال در سیستان و بلوچستان، اتصال استان و مرز پاکستان به شبکه راه آهن سراسری کشور و خط آهن در دست ساخت چابهار- میلک- سرخس به عنوان کریدور شمال و جنوب و راه‌اندازی خط کشتیرانی چابهار - مسقط برای حمل بار و مسافر و امکان توسعه خطوط کشتیرانی را از دیگر ظرفیت‌های این استان در حوزه زیربنایی عنوان کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: همچنین شرایط خاص جغرافیایی و اقلیمی، این استان را یکی از مستعدترین نقاط کشاورزی کشور تبدیل کرده به طوریکه در تمامی فصول سال امکان کشت و تولید انواع محصولات در آن وجود دارد.

وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان بهترین فرصت برای توسعه بخش کشاورزی است، افزود: این استان به دلیل دسترسی به بازارهای افغانستان، پاکستان و حوزه خلیج فارس فرصت بی‌نظیری را برای صادرات محصولات کشاورزی و در نتیجه ارزآوری و فرصت‌های شغلی جدید برای استان و کشور داراست.

شهرکی ادامه داد: همچنین سیستان و بلوچستان در زمینه تولید محصولات باغی بویژه گرمسیری و استوایی بی‌نظیر است بطوریکه تنها نقطه در کشور است که می‌تواند با تولید محصولاتی نظیر موز و تامین نیاز داخلی به حذف خروج ارز و واردات محصولات کشاورزی که به کشور تحمیل می‌شود کمک کند.

وی دارا بودن سهم ۳۶ درصدی صید آبهای جنوب کشور، ۳۱ درصد صید کل کشور، ۲۰ درصد کل تولید آبزیان کشور(صید و آبزی پروری)، رتبه دوم صید در اقیانوس هند و تامین کننده بیش از ۷۰ درصد تن ماهیان کشور، وجود ۱۱ اسکله صیادی و جایگاه تخلیه صید در جنوب استان، بیش‌از ۲ هزار و ۴۰۰ شناور اعم از قایق و لنج و بیش از ۲۵ هزار نفر صیاد، اراضی و اقلیم مناسب در سواحل جنوبی برای توسعه فعالیت‌های شیلاتی و صیادی، امکان اجرای طرح های نوین شیلاتی از قبیل پرورش ماهی در قفس و پرورش متراکم و نیمه متراکم انواع آبزیان و وجود ۶ شهرک صنعتی و ناحیه صنعتی فعال را از مهمترین ظرفیت‌های بخش کشاورزی این استان عنوان کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بیش‌از ۱۰۰ واحد کارخانه‌های کنسرو سازی، عمل آوری و بسته بندی ماهی و میگو، واحد سردخانه و انجماد، واحد یخسازی، واحد شناورسازی، اقلیم بسیار مناسب و وجود بیش‌از ۴۲ هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو و همچنین اقلیم مناسب پرورش انواع آبزیان از جمله صدف دریایی، جلبک‌های دریایی، خیار دریایی، کروکودیل و سایر آبزیان را از دیگر ظرفیت‌های بخش کشاورزی این استان ذکر کرد.

وی با اشاره به ظرفیت های معدنی سیستان و بلوچستان گفت: این استان یکی از استان‌های بزرگ معدنی کشور محسوب می‌شود به‌طوریکه از ۶۰ نوع ماده معدنی شناسایی شده در کشور، ۲۸ نوع آن به‌طور قطع و در شرایط کنونی وجود دارد.

شهرکی افزود: با توجه به وجود ظرفیت های فراوان برای رونق اقتصادی منطقه تسهیلگری در انجام امور سرمایه‌گذاری از مهمترین اولویت‌ها در این استان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • تهران آماده برگزاری نخستین انتخابات تمام الکترونیک
  • پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • پل صاحب روضات آماده بهره‌برداری است
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • استاندار اردبیل: راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌ برداری می‌رسد
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل